10 львівських підприємств отримали дозвіл на пошиття масок

3189 0
Служба Держпраці дозволила продавати їх у аптеках та супермаркетах.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Десять львівських компаній отримали дозвіл від Державної служби України з питань праці на введення в обіг засобів індивідуального захисту, зокрема масок, для продажу у аптеках. Про це повідомляє заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Читайте також: Маска на мільйон. Що не так на ринку найпершого засобу захисту

Як каже радниця міського голови Вікторія Довжик, основна мета — забезпечити пропозицію різних захисних масок у Львові, щоб не було ажіотажного попиту та ситуацій, у яких неможливо купити маски.

«Маски виготовляють, в першу чергу, для мешканців та працівників підприємств, які продовжують ходити на роботу, а також для різних категорій населення, які відвідують супермаркети й аптеки. Це повинен бути доступний у різному виді товар для всіх категорій мешканців Львова. Кожен зможе на свій смак і на свою кишеню їх придбати», — каже Вікторія Довжик.

Загалом у Львові є 14 компаній, які самостійно виготовляють маски.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!