11 доріг місцевого значення у гірських районах Львівщини відремонтує Укравтодор

1764 0
Також заплановано будівництво трьох нових автомобільних доріг.
фото: Андрій Титаренко

фото: Андрій Титаренко

Львівська обласна державна адміністрація передала на баланс Служби автомобільних доріг у Львівській області 11 доріг загального користування місцевого значення. Їх планують відремонтувати цього року у межах програми «Мале Карпатське коло». Про це йдеться у розпорядженні голови ЛОДА Максима Козицького.

Читайте також: На Львівщині відремонтують 200 кілометрів доріг, щоби з’єднати туристичні центри Карпат

Так, капітальний ремонт здійснюватимуть на автодорогах сполученням Славське – Хащованя (14,4 км), Славське – Вигода (22,3 км), Хітар – Тухля  (25,1 км), (Київ – Чоп) – Плав’я (4,1 км), Східниця – Верхнє Синьовидне (20,7 км), Корчин – Дубина (4,3 км), Турка – Східниця (38,9 км), Верхнє Синьовидне – Дубина – Кам’янка (15,4 км), Бориня – Мохнате (30,3 км), Боберка – Бориня (26,8 км), (Київ – Чоп) – Сколе (3,5 км).

Крім того, у межах державної програми планують збудувати три нові автомобільні шляхи. Йдеться про дорогу Хащованя – Верхній Студений, яка з’єднає Львівську та Закарпатську області, дорогу Верхня Рожанка – Сенечів із Львівщини на Івано-Франківщину. Також про будівництво нового автошляху, що сполучить дороги Сколе – Славське та Славське – Вигода. Для них мають виготовити передпроєктну документацію.

Читайте також: Дорогу між Тухлею та Славським відремонтують за 370 мільйонів гривень

Нагадаємо, що цього року Служба автомобільних доріг у Львівській області капітально відремонтує дорогу державного значення Сколе – Славське пртяжністю близько 24 км.

Ділянки ремонтуватимуть в межах проєкту «Мале Карпатське коло» на території трьох карпатських областей – Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської. Зокрема, на території Львіщвини йдеться про п’ять напрямків автомобільних доріг. Раніше в ЛОДА повідомляли, що у межах «Малого Карпатського кола» планують відремонтувати та збудувати 39 об’єктів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення. Загальна вартість всіх робіт на місцевих дорогах становить 4,13 млрд грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!