15 захисників зі Львівщини нагородили державними відзнаками посмертно

1860 0
Воїни загинули на російсько-українській війні.
фото умовне

фото умовне

На Львівщині воїнів нагородили орденами «За мужність» різних ступенів, а також медалями. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

У Львівському районі посмертно орденом «За мужність» III ступеня нагородили Володимира Бадзя, Івана Дребота, Михайла Калиневича, Віталія Калинича, Володимира Ковальського, Юрія Мізунського, Івана Мудрака, Володимира Павлишина та Романа Чавса, орденом «За мужність» ІІ ступеня – Назара Лабу, медаллю «Захиснику Вітчизни» – Василя Кулая і Володимира Мусієвського, медаллю «За військову службу Україні» – Юрія Лоскоріха

Читайте також: Двоє воїнів львівської бригади отримали звання Героя України та ордн «Золота зірка»

Також орден «За мужність» III ступеня вручили батьку полеглого воїна з Яворівського району Андрія Буйна. він був прикордонником, загинув 29 січня 2023 року під час бойового завдання в селі Благодатне на Донеччині.

Зокрема, орденами «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили захисників з Червоноградського району – Михайла Семківа та Андрія Пенцака.

Нагадаємо, 15 грудня з робочим візитом у Львові прибув президент України Володимир Зеленський. Він відвідав Марсове поле та вшанував пам'ять полеглих захисників.

Юлія Кметик

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!