18-річна львів‘янка виборола Кубок України з сучасного п‘ятиборства

2211 0
Ольга Клуннікова у спорті з 3-х років. Спочатку вона займалась плаванням, ау 13 років перейшла на сучасне п’ятиборство,
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Харкові відбулися національні змагання із сучасного п‘ятиборства. Тут визначили володарів Кубку України та Відкритого командного чемпіонату України серед юніорів.  Найкращий результат на змаганнях показала 18-річна вихованка Львівської школи вищої спортивної майстерності Ольга Клуннікова. Вона стала володаркою Кубку серед жінок та переможницею юніорського чемпіонату.

Спортсменку тренує Адам Прибило. Ольга Клуннікова у спорті з 3-х років. Спочатку займалась плаванням, а в 13 років вирішила змінити вид спорту. Обрала сучасне п’ятиборство, бо тут поєднуються навички з різних дисциплін.

Читайте також: Львів'янка завоювала срібло на чемпіонаті України з гірськолижного спорту

Бронзову нагороду серед юніорів у командному заліку вибороли спорстмени Львівщини Юрій Ковальчук, Валентин Ільків та Андрій Зубач. У десятку найкращих серед жінок потрапила ще одна представниця Львівщини Олександра Горлова.

Нагадаємо, сучасне п‘ятиборство – вид спорту, що включає в себе змагання одразу з кількох дисциплін: стрільби, фехтування, кінного спорту, бігу та плавання.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!