21-річний боксер із Львівщини виграв турнір у Литві

2106 0
Данило Заморило переміг суперника із Казахстану.
Фото: НОК

Фото: НОК

Представник Львівщини у складі збірної України 21-річний Данило Заморило переміг Султана Мусінова із Казахстану у турнірі з боксу. Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

1 квітня у місті Каунасі, що у Литві, завершився фінальний поєдинок 27-го Міжнародного турніру з боксу класу «А» імені Альгірдаса Шоцикаса у ваговій категорії до 63,5 кг. Вихованець Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву №2 контролював бій протягом усіх трьох раундів і заслужено переміг суперника за рішенням суддів. Його тренери: Андрій Сальва, Віталій Фецина та Тарас Скиба.

Читайте також: Спортсмен зі Львівщини став чемпіоном світу з кікбоксингу

Нагадаємо, напередодні у півфіналі Данило також за суддівським рішенням переміг шотландця Ріса Лінча

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!