30 важкопоранених українців відправили до Німеччини військовим «летючим шпиталем»

980 0
Серед евакуйованих – дорослі та діти зі складними мінно-вибуховими травмами, а також хворі, які потребують спеціалізованого лікування.
Фото/ ЛОЦЕМДМК

Фото/ ЛОЦЕМДМК

30 важкопоранених українців зі східних регіонів евакуювали до Німеччини для проходження там лікування. Постраждалих відправили спеціальним «летючим шпиталем». Про це повідомили на сторінці Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Серед евакуйованих – дорослі та діти зі складними мінно-вибуховими пораненнями у результаті бойових дій, а також хворі, що потребують спеціалізованого лікування.

На Львівщину поранених українців доправили потягом, а звідти каретами екстреної медичної допомоги вирушили у Польщу, де для них організували авіарейс Жешув – Кельн. Для цього залучили «Летючий шпиталь» – спеціальний медичний авіарейс Luftwaffe Збройних сил Німеччини. Зазначається. Що на борту є 38 ліжок для пацієнтів, крім того, борт обладнано шістьма модулями інтенсивної терапії.

Фото ЛОЦЕМДМК


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!