34-річний львів'янин послизнувся на кладці через річку і втопився

9386 0
Чоловік переходив кладку через Замковецький потік.
Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

У с. Розворяни Львівського району 34-річний мешканець Львова, вчора, 21 грудня, переходив по кладці через місцеву річку Замковецький потік, послизнувся та впав у воду. Водолази шукали вчора чоловіка, а сьогодні, 22 грудня, дістали тіло із води.

«22 грудня водолази аварійно-рятувальної маневреної групи здійснили обстеження русла річки Замковецький потік та о 12:50 год. підняли на берег тіло потерпілого 1987 р.н., мешканця м.Львова, який 21 грудня близько 20:00 год. у с. Розворяни Львівського району, рухаючись по кладці через місцеву річку, послизнувся та впав у воду», – йдеться у повідомленні Центральної рятувально-водолазної служби Львівської області.

Мешканцям Львівщини нагадують, що якщо ви опинилися у крижаній воді, а поряд нікого немає, потрібно розставити широко руки та намагатися утримуватися на поверхні. Енергійні рухи під час перебування у воді сприяють швидкому охолодженню. Тому слід без різких рухів виповзти на міцний лід чи пливти до берега.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!