До Києва щодня повертаються до п'ятдесяти тисяч людей

1564 0
Через це ускладнюється дорожній рух.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Щодня до Києва повертається кілька десятків тисяч її мешканців, які раніше виїхали. Про це повідомляє перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Кожен день повертається багато. Ми бачимо це по чергах на в'їзд до Києва. Якщо говорити у цифрах, то 40-50 тисяч людей щоденно заїжджають у місто Київ», – зауважує він. 

Внаслідок цього у столиці ускладнюється дорожній рух, адже коли Київ готувався до оборони, зводились фортифікаційні споруди та блокпости, які залишаються на вулицях. Водночас, запевняє Поворозник, проблем з продуктами харчування чи товарами першої необхідності немає. 

Читайте також: Українців закликають пропонувати назви для перейменування станцій метро в Києві

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко неодноразового наголошував, що повертатись до Києва досі небезпечно через ймовірну загрозу обстрілів міста ворогом. Крім того, міністерство оборони росії погрожувало новими ракетними ударами по столиці України після того, як російські військові обстріляли селище Клімово у Брянській області і звинуватили у цьому Україну. Це підтверджують перехоплення телефонних розмов окупантів, які є у розпорядженні СБУ.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!