Чотири автобуси у Львові тимчасово курсуватимуть за зміненим маршрутом

3620 0
Тривалість перекриття наразі невідома.
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ/ЛМР

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ/ЛМР

У зв'язку з перекриттям вул. Угорської на ділянці від вулиці Тернопільської до Віденської, автобуси №13, 16, 27, 53 об'їжджатимуть по вул. Козельницькій. Про це повідомили у ГО «Зручне місто». 

Тривалість перекриття наразі невідома. На зазначеній ділянці роботи проводить ЛКП «Львівводоканал». 

Читайте також: Які львівські вулиці тимчасово закриті для проїзду. Перелік

Нагадаємо, що нещодавно у Львові вул. Яніса Райніса (відрізок від вул. Замарстинівської до будинку № 32) відкрили для проїзду після заміни водопроводу. Проте від 23 лютого, з 20:00 год і до 22:00 год 29 березня проїзд знову перекрили

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!