50% ФК «Карпати» виставили на продаж за гривню

4190 0
За таку суму половину клубу зможе купити той, хто надасть офіційні фінансові гарантії для повноцінного функціонування команди.
Фото: ФК "Карпати"

Фото: ФК "Карпати"

На офіційному сайті ФК «Карпати» з’явилося повідомлення, згідно з яким керівництво клубу, зважаючи на непоодинокі звернення фанатів, готове продати 50% акцій клубу за одну гривню. 

«Єдина умова полягає в тому, що потенційний покупець повинен надати офіційні фінансові гарантії для повноцінного функціонування клубу на відповідному рівні», -- вказано в повідомленні.

Навесні минулого року фактичний власник клубу Петро Димінський публічно заявив, що хотів би продати «Карпати». Водночас він розповів, що раніше готовий був віддати клуб за символічну гривню за умови, що «Карпати» отримають колективну, акціонерну форму власності.  По чверті акцій мала би перебувати в руках інвесторів, міської та обласної влади і вболівальників. Однак далі декларації створення народної команди не пішло.

Нагадаємо, минулого тижня голова Національної поліції Сергій Князєв заявив у Львові, що слідчий у справі про ДТП з кортежем Димінського передав документи на примусовий привід його на допит, однак поки що реалізувати цей документ не можна, бо в Україні немає механізмів, щоби забезпечити примусову доставку свідка на допит з-за кордону. Димінський відбув за кордон невдовзі після резонансного ДТП біля Львова, в якому автомобіль з його кортежу врізався в легковий автомобіль і його водійка Наталія Тріла загинула.

ФК «Карпати» посідають 9 місце з 12 в українській футбольній Прем'єр-лізі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!