На правах реклами

П'ять найкращих накладних навушників 2024 року

1130 0
Огляд найпопулярніших накладних моделей навушників з різною ціною.

Майже 5000 навушників з характеристиками на будь-який смак шукайте в МТАДо 31 березня тут діє акція – покупцям навушників дарують сертифікат до 300 грн на ще одну покупку. Оформити замовлення можна на сайті або в фізичних магазинах МТА.
Та для читачів ми підготували огляд найпопулярніших накладних моделей навушників з різною ціною.

Чому великі повнорозмірні навушники виграють проти мініатюрних моделей? Їхня основна фішка – максимально реалістичний звук з пробивним басом та резонуючими високими частотами. Конструкція повністю накриває вуха, тому створюється ефект об’ємного простору. Здається, що музика грає не в динаміках, а навколо людини, наче вона у центрі подій. Звичайні вкладиші на таке не здатні.

Але щоб по-справжньому насолоджуватись звуком, потрібно підібрати дійсно якісні навушники. Підготували короткий, але корисний огляд п'яти головних хітів серед меломанів.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

«Навушники допомагають зосередитись на головному, видаляючи лишній шум», – заявляє виробник.

І справді, середньобюджетна гарнітура Bose Noise Cancelling Headphones 700 має шумозаглушення з 11 рівнями. Від повної звукоізоляції до повної «прозорості».

Це дозволяє легко балансувати між прослуховуванням музики та спілкуванням. Наприклад, під час прогулянок рекомендується залишити невеликий рівень прозорості, щоб, як мінімум, почути автомобіль.

Звук тут потужний, чистий та об'ємний – бери і кайфуй на будь-якій гучності. Коли слухаєш музику, відчуваєш, як звуки гармонують навколо голови – то віддаляються, то сильно б'ють, то ніжно обіймають. Навушники повністю бездротові, а автономності вистачає на 20 годин. Є швидка зарядка – 15 хвилин забезпечують 2 години музики.

Не забули розробники і про комфорт. Оголів’я та амбушури надзвичайно м’які, а сама конструкція важить всього 250 г, що майже не відчувається, навіть при тривалому прослуховуванні. Хоч навушники й виглядають дуже тендітними, міцності їм не позичати. 

Apple AirPods Max

Популярні на весь світ флагмани з оригінальною конструкцією. Але тут справжня інновація криється у технологіях обробки звуку.

В преміальних навушниках Apple AirPods Max застосували фірмове програмне забезпечення та 10-ядерний чіп Apple H1. Вони очищають звучання від лишніх шумів та додають яскравості.

А ще – адаптивний еквалайзер підлаштовує звучання під форму вуха та посадку. Це потрібно для того, щоб кожен користувач відчував навіть найдрібніші деталі композиції.

Є активне шумозаглушення та технологія об’ємного звуку. Здається, ніби ти в кінотеатрі чи на концерті. Автономності вистачає на 20 годин. 

До речі, це одна з небагатьох моделей, яка має м’яке сіткове покриття амбушюр та оголів’я. Це втілили для природної вентиляції, тому навушники можна комфортно носити хоч весь день.     

Marshall Major IV

Саме на апаратуру Marshall записували свої хіти Ерік Клептон, Джиммі Пейдж та тисячі інших популярних музикантів в період розквіту рок-н-ролу. Сьогодні ж поціновувачів Marshall стало більше в десятки разів. Причому в різних музичних жанрах.

Очевидно, що звук тут просто не може бути нижчим за відмітку «бездоганно». Так воно і є – звучання деталізоване та драйвове. І вони ще й недорогі.

Головна фішка навушників Marshall Major IV – автономність до 80 годин. Це найкращий показник серед накладних моделей. 15 хв підзарядки забезпечують до 15 годин музики. Ще й вага рекордно низька – всього 167 грамів. Активного шумозаглушення тут нема, але зовнішні звуки і так чудово блокуються щільними амбушюрами.    

Haylou S35 ANC

Одна з найпопулярніших моделей. За бюджетну ціну навушники Haylou S35 ANC мають кришталево чисте звучання та активне шумозаглушення. Вбудований мікрофон «обрізає» навколишні шуми, тому під час спілкування вловлюється тільки голос користувача.

Комфорту тут приділена особлива увага. Модель має надзвичайно м’яке оголів’я та овальні амбушури, які повністю закривають вуха. Ззовні конструкція матова, а зсередини – обшита шкірою. Виглядає все мінімалістично та дорого. 

Навушники підтримують Bluetooth 5.2, тому звук передається без затримок. Це особливо цінно під час геймінгу. Є фірмовий додаток з гнучкими налаштуваннями еквалайзера. Автономності вистачає на 60 годин.

Panasonic RB-HX220BEE

Це бюджетна модель, яка має все найнеобхідніше. Конструкція одна з найкомпактніших і найлегших, тому чудово підходить для спорту чи активного відпочинку. Заряду акумулятора вистачає на 23 години, а 15 хв підзарядки забезпечують 3 години музики.

Звук чіткий та потужний. Вже після першого використання відчуваються посилені баси, майже як у дорогих JBL. Таке звучання особливо подобається любителям популярної клубної музики. До речі, конструкція навушників складається майже вдвоє, що зручно при транспортуванні.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!