5 обіцянок нового директора стадіону «Арена Львів»

3839 0
На початку тижня з'явилась інформація про призначення нового директора стадіону «Арена Львів» Дениса Ринського. Tvoemisto.tv поспілкувалося з ним та дізналося його топ-завдання на новій посаді.
Фото з Facebook Arena Lviv

Фото з Facebook Arena Lviv

Денису Ринському 33 роки, має значний досвід роботи в ресторанному бізнесі. Зокрема, менеджером з маркетингу компанії «Кумпель-груп» (мережа пивних ресторанів, яку заснував Марк Зархін), комерційним директором Львівської філармонії та PR-менеджером ресторану «САЛО».

1. Завдяки діяльності стадіону «Арена Львів» маємо сформувати і викристалізувати футбольну культуру, культуру поведінки на стадіоні, культуру і традицію відвідування великих заходів. Це стосується сімейного дозвілля, культурної поведінки на стадіоні, традицій, як це відбувається в європейських містах: ходити на стадіон і вболівати за улюблену команду. Важливий такий системний процес, коли стадіон починає ставати частиною життя кожного львів’янина, туриста.

2. За цим криється, перш за все, технічна складова – доопрацювання усіх технічних питань по стадіону. Зокрема, мова йде про прийом-передачу (в експлуатацію) так званої другої черги будівництва, інвентаризацію всіх об’єктів на стадіоні, запуск підстанції з електроживлення, аби мати постійне надійне джерело живлення. На сьогодні є певні ризики в електропостачанні, особливо це важливо під час відповідальних матчів…

3. Вибудовуємо план технічних робіт. Безперечно, згодом будемо звертатися по фінансування у профільне міністерство. Тобто це питання безпеки, комфорту і впевненості, що усі – спортивні, ділові чи культурні заходи – проходитимуть в технічному плані на найвищому рівні.

4. Календар заходів. Потенціал стадіону дає можливість проводити заходи будь-якого масштабу, рівня. І абсолютно з різних сфер. Тобто увесь футбол, бокс, автомобільні презентації, виставки і перегони, інші заходи – я б хотів, щоб все це відбувалося у нас на стадіоні. Це ж стосується ділових заходів: конференцій, форумів, з’їздів, семінарів, корпоративів. У нас є шість окремих залів, які дають змогу прийняти одночасно понад 1,5 тис. гостей абсолютно під ключ. Тобто, це всі сервіси, починаючи від логістики і закінчуючи оператором з харчування…

Крім того, це також розважальні заходи. Але з ними ми зробили паузу, поки не стабілізується ситуація в країні. Розважатися зараз недоречно! Загалом, я б хотів, аби на стадіоні відбувалися всі заходи, які може прийняти місто.

5. Системна і постійна робота з корпоративною культурою підприємства: налагодження і підтримка позитивної атмосфери в колективі, командний дух, гордість за компанію, робота з високими фахівцями, збільшення штату для забезпечення внутрішніх потреб підприємства. Зараз працює близько 50 людей, і цього, звісно, недостатньо, аби власними силами забезпечувати технічний процес, адміністративні і кадрові процеси. Але для того, щоб взяти нових працівників на роботу, ми маємо бути впевнені, що зможемо виплачувати їм зарплату. Тому ми поступово, маючи певні надходження від заходів, вибудували поетапний фінансовий план, як «потягнути» витрати, пов’язані з фахівцями… Загалом, аби працювати на рівні найвищої виробничої потужності, мало б бути 90-100 працівників.

Додамо, до вересня стадіон очолював Роман Черхавий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!