На правах реклами

5 порад, як створити ідеальний новорічний декор

11074 0
Для того, щоб свято запам'яталося усім, і великим і малим - потрібно створити особливу атмосферу свята, а також облаштувати місце для фотографій (фотозону). І ось тут найдоречніше буде купити чи замовити новорічний декор заздалегідь. Пропонуємо 5 простих порад для святкування Нового року від Manific Decor (Маніфік Декор), компанії, яка уже не один рік дарує своїм клієнтам можливість створити ідеальне свято.

Якщо Ви вирішили створити цього року особливу новорічну казку, тоді Вам в нагоді стануть прості поради від Manific Decor (Маніфік Декор), компанії, яка уже не один рік дарує своїм клієнтам можливість створити ідеальне свято, виготовляючи новорічний декор. Однозначно найголовнішою порадою в цій справі стане - розпочати з головної ідеї та концепції. Сюди ми включаємо: де проходитиме свято, хто запрошений і стиль декору.

Як підготувати декор до Нового року?

Час летить так непомітно, і, здається, вчора був вересень, сьогодні жовтень, а ледве не завтра прийде момент прикрашати ялинку. І, якщо Ви захочете зробити декор на замовлення, може виникнути проблема із довгим очікуванням замовлення через перевантаження компаній, які виготовляють новорічний декор у Львові.

Отже, головні ідеї, як декорувати приміщення до Нового року а також, який врешті буває новорічний декор.

-   Сніжинки, найрізноманітнішого розміру, кольору та фактури. Ними можна прикрасити усе навкруги, і їх ніколи не буде забагато. Відтепер, це не тільки паперові сніжинки, які ми клеїли на вікна, це можуть бути як об'ємні конструкції, так і гарні маленькі сніжинки для квартири і навіть величезні для декорування торгівельних центрів.

Новорічні 3д фігури або казкові персонажі. Звучить мудро, та все просто - це ідеться про можливість замовити виготовлення щось на кшталт об'ємного сніговика чи маленької ялиночки, елементів для гірлянд або, навіть, ексклюзивні іграшки для ялинки. Матеріали використовуються прості та доступні: пінопласт, фанера, МДФ, текстиль та папір.

Об’ємні букви, цифри та хештеги. Ця ідея на сьогодні дуже популярна і тим не менше -  це можливість зробити свято унікальним. Можна замовити виготовлення цілих речень чи окремих слів: назва компанії чи торгового центру, магазину, імена членів родини чи гостей, просто слова “Новий Рік 20**”, “ Happy New Year and Merry Christmas”  і так далі. Також ці слова можна потім декорувати під свій індивідуальний особливий стиль.

Реквізит для фотографій. Це точно додасть цікавості і настрою вашому святу. Таблички з надписами чи фігурками, елементи для костюмів, тощо. Дуже прості у виконанні, але повірте це може стати родзинкою святкування. Адже надписи можна замовити найрізноманітніші для кожного учасника свята. Як варіант, це можуть також бути роги оленя або шапочка Санти, вуса, тощо.

Додаткові елементи декору: коробочки для подарунків, декор для столу, на стелю чи стіни, тощо. Дуже оригінально і красиво, коли прикрашена ялинка є центром новорічного декору, а її доповнюють різноманітні дрібниці, які додають новорічного шарму. Варіантом такої “дрібниці” можуть стати подарункові коробочки, які виготовлені в одному стилі, але різних розмірів, елементи декору на стінах, святковому столі, диванах чи стільцях - усе, що може додати новорічного затишку і настрою.

Та якими б не були поради, завжди пам'ятайте, що важливо правильно налаштувати себе на створення чогось дивовижного, так би мовити запрограмувати себе на успіх, і тоді усе точно вийде. Маючи правильний настрій, усі дрібниці і перешкоди будуть не страшні, адже завжди на допомогу прийде Google, який знає усе, а іще можна заручитися допомогою дизайнера та декоратора новорічного декору і, звісно, звернутися по допомогу до Manific Decor. Тут цінують кожного клієнта і допоможуть Вам обрати саме такий декор, який стане родзинкою будь-якого свята!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!