5 цікавих сайтів, які рятують від нудьги

5376 0
Бувають дні, коли вдається швидко закінчити купу справ, і врешті-решт навіть нема чим зайнятися. Але сидіти без діла нудно, а лінь не дає здійснити великі подвиги. Хочеться просто розслабитися і не думати ні про що. Саме для таких цілей, напевно, і придумали сайти, які, на перший погляд, здаються безглуздими.

Приготуйтеся "залипнути" перед монітором. Ось 5 цікавих сайтів для тих, хто хоче розвіяти нудьгу, які пропонує сайт UA Modna.

 

Тріскаємо бульбашки

Сайт mariemarie – не що інше, як шматок бульбашкової плівки. Цікава ідея, якщо врахувати загальнолюдську любов до цього винаходу, але все ж до реальної плівки їй далеко. По-перше, занадто гучний звук, а по-друге, – немає тактильних відчуттів, а це – найважливіше в процесі знищення бульбашок. Зате у цього сайту є величезний плюс – тут ніколи не закінчується поле. Завжди можна взяти новий шматок і продовжити своє варварське заняття. 

 

Загадуємо бажання

Якщо вам рідко вдається побачити зірку, що падає, і загадати бажання, ласкаво просимо на сайт Push A Wish. Хмарки, що злегка колихаються, і зірка – все, що, на думку творців, вам потрібно. Після того як вона впаде, вас привітають і запропонують заходити на сайт щотижня, аби загадувати свої бажання. Адже мрії стають реальністю кожного дня, то чому б вашому бажанню не здійснитись? 

 

Слухаємо шум дощу в кафе

Цей сайт для тих, хто давно відчув чарівність хвилин, коли ти просто сидиш в дощову погоду в затишному невеликому кафе біля вікна, повільно сьорбаючи каву з теплим круасаном. Тут є два тумблери – для шуму кафе і шуму дощу – та регулювання їх гучності. Відкривши сторінку, ви можете налаштувати найбільш вдале співвідношення для себе і насолоджуватися отриманим результатом. 

 

Малюємо неоновий вихор

Neon Flames – це дещо незвичний сервіс, де можна малювати і створювати дивакуваті неонові хмарки. 8 кольорів і великий набір параметрів дозволять вдосталь поекспериментувати. Зберегти своє творіння можна, натиснувши на кнопку Download у правому верхньому кутку. 

 

Байдикуємо

Do Nothing For 2 Minutes – сайт, де можна просто трохи відпочити, взяти коротку відпустку від буденної метушні всього на 2 хвилини та набратися сил і енергії. Важливо пам’ятати, що не можна торкатись мишки чи клавіатури під час відпочинку, інакше доведеться починати все з початку. Просто сидіть і нічого не робіть 2 хвилини.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!