Сім ІТ-компаній Львова потрапили до рейтингу ТОП-100 найкращих аутсорсерів світу

10385 0
До щорічного рейтингу найкращих аутсорсингових компаній світу потрапили сім компаній зі Львова.
фото ілюстративне: BrainBasket

фото ілюстративне: BrainBasket

У списку The 2017 Global Outsourcing 100 опинилися Ciklum, ELEKS, EPAM Systems, N-iX, Sigma Software, SoftServe та TEAM International Services Inc, пише Lviv.com.

Загалом з України в цьому рейтингу – 13 компаній. Журі проаналізувало їхню роботу за п’ятьма ознаками: розмір та ріст, відгуки клієнтів, нагороди та сертифікати, програми з інновацій та корпоративна соціальна відповідальність.

Міжнародна асоціація IAOP складає цей рейтинг на основі заявок, які аналізує суддівська колегія. Головними критеріями, щоб потрапити сюди, є прибутковість, зростання команди, найкращі проекти, рекомендації замовників, рівень корпоративної соціальної відповідальності та інновації в схемі постачання послуг замовнику.

Читайте також: Історія успіху SoftServe. Як компанія зі Львова підкорює світ

Деякі компанії потрапили сюди не вперше. Наприклад, ELEKS, SoftServe та TEAM International Services Inc. вже були у ньому упродовж двох минулих років. “Компанії, які входять до Львівського ІТ Кластеру, отримали міжнародне визнання. Чимало з них потрапляють до цього списку не вперше, що свідчить про довготривалу системну роботу над собою. Нам надзвичайно приємно, що ми щодня працюємо поруч із такими професіоналами”, – зазначив СЕО Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський. Серед інших українських компаній, що увійшли до списку кращих аутсорсерів: Luxoft, Miratech, Intetics, Softjourn, Program-Ace і Softengi.  

Повністю рейтинг топ-100 кращих аутсорсерів світу виглядає так: 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!