Три безкоштовні українські додатки для розвитку дитини

10733 0
Нині планшети та мобільні телефони увійшли в наше повсякдення як звичайна річ і часто діти 2-5 років володіють ними краще, аніж їх батьки. Планшети з їх програмами та іграми стали ще одним способом розваг наших дітей. Пропонуємо вам цікаву підбірку таких додатків від українських розробників.
фото: lviv-online.com

фото: lviv-online.com

Діти дуже швидко призвичаюються до сенсорних екранів і як губка втягують все, що до них говорить «книжечка». Існують розвиваючі ігри на планшети та мобільні телефони українською мовою, українських виробників, багато з яких навіть зроблені у Львові, львівськими компаніями чи підрозділами міжнародних компаній, про які мало хто знає.

1. Мишеняткова Абетка.

Цікава гра з трьома рівнями складності, що дозволяє дітям вивчити як і букви, так і навчитися складати слова. Гра розроблена львівською компанією Impulsis. Музику до гри писав композитор та співак, учасник гурту «Пікардійська Терція» Володимир «Дональд» Якимець. Всю гру з дитиною мандрує веселе мишенятко на тракторці, котре допомагає збирати букви та складати слова. Гра не оновлювалася з 2012 року, проте буде цікава для малечі. Мишеняткова абетка доступна на платформах iOS та android, а також її можна грати на сайті.

2. Хто в горах

Чудова гра від львівської компанії Nravo Kids. Насправді це вже не одна гра, а чотири гри в одній обгортці: «Хто в горах» — інтерактивна історія про звіряток діда Івана, котрий мешкає в горах; «Тваринки з третинки» — пазли, де змінюючи різні частини потрібно скласти потрібне звірятко; «Лічилка» — де діти будуть вчитися рахувати звірят; «Хто що їсть» — де діти мають перетягувати обіди звіряткам. Дуже гарно промальовані всі персонажі гри. Для батьків доступні функції по обмеженню часу гри дітьми. Гра абсолютно безкоштовна і доступна для iOS та android.

3. Намбі

Інтерактивна гра з кількома десятками міні-ігор, котрі у веселій формі допоможуть вашій дитині навчитися рахувати. Рівні починаються від дуже простих, де потрібно просто порахувати визначити кольори та форми предметів, та завершуються складними, де вже треба додавати та віднімати. Гра створена спільною українсько-ізраїлькою компанією в котрої є офіс дизайнерів, які промальовують всіх ігрових персонажів у Львові. Для батьків доступна детальна статистика проходження рівнів дитиною. «Намбі» є безкоштовною грою, що доступна для платформ iOS та android.

Петро Нек, Львів Online


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!