8 вихованців ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Фото

7613 0
Придивіться: можливо, саме зараз на цих фото ви впізнаєте вашого майбутнього собаку.
фото: Ірина Шелест/ЛКП "Лев"

фото: Ірина Шелест/ЛКП "Лев"

Львів’ян закликають прилаштувати 8 собак, які тимчасово перебувають у ЛКП «Лев». Про це йдеться на сторінці комунального підприємства у Facebook.

«Багатьох із них просто покинули. Таке буває навіть із породистими собаками. Вівчарка Рекс став непотрібним через проблеми з зором, а спанієля Берту з невідомих причин покинули прив’язаною до огорожі. Наше завдання – знайти для них таких людей, які більше не зрадять і не підведуть», – йдеться у повідомленні.

Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитися з чотирилапими вихованцями ЛКП «Лев».

Нагадаємо, що комунальне підприємство працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00, на вул. Промисловій, 56 у Львові. Телефон (068) 535-45-45.

Берта. Цю красуню невідомі покинули під Центром адопції ЛКП «Лев». Вона все ще стресує, оскільки для домашньої собаки, яка жила зі щенятка з людьми, дуже важко опинитися серед півсотні різних чужих собак. Мріє про найвірнішого друга.

Жужа. Кудлата крихітна красунечка. Собачка віком до 1-го року. Завдяки своєму невеликому розміру та охайності підійде на прилаштування у квартиру. Чемна, любить лащитись.

Рекс, красунчик породи німецька вівчарка. Середнього віку, зраджений та викинутий господарям через проблеми з очима. Попри те, що Рекс погано бачить, нюх та слух у нього відмінні. Він стане чудовим другом, компаньйоном та охоронцем, який ніколи не зрадить свого господаря.

Роні, молодий метис такси, за усіма ознаками – домашній песик. У центрі адопції шукають нових відповідальних господарів, які знаються на цій породі та мріють про такого друга.

Кара, собачка з цікавим окрасом, як у вовка. Молоденька, віком до 1 року. Активна, грайлива та гавкуча. Чудовий друг та охоронець.

Фігаро. Надзвичайно активний красунчик з цікавим окрасом. Слухняний, пильний та гавкучий. Просто суперохоронець.

Рей, молодий метис сибірської лайки, який потрапив до центру адопції нещодавно. На жаль, ні ідентифікаційного чіпа, ні жетону, ні нашийника на ньому не було. Можливо, хтось упізнає свого собаку чи знає господаря цього красеня. Собака надзвичайно вихований, знає деякі команди, виглядає доглянутим та абсолютно здоровим.

Шері, вівчарка-красуня. Потрапила на ЛКП «Лев» з вулиці, але була в нашийнику. Проте по неї досі так і не прийшов господар. На підприємстві Шері вже адаптувалася і стала поводитися, як справжній охоронець.

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!