Майже сто кандидатів претендують на звання найкращого двірника Львова

726 0
Цьогоріч подано найбільшу кількість учасників за всі роки конкурсу.
фото умовне

фото умовне

Стартував другий етап конкурсу «Найкращий двірник Львова-2024» – голосування за поданих кандидатів. На звання найкращого двірника претендує 92 особи, яких подали мешканці. Триватиме голосування до 28 березня. За результатами буде визначено одного переможця, який отримає звання «Найкращий двірник Львова-2024», а також найкращих двірників у кожному районі. Усі переможці отримають цінні подарунки.

Джерело: пресслужба ЛМР.

Віддати свій голос за когось із кандидатів можна за посиланням.

Зазначимо, конкурс «Найкращий двірник Львова-2024» відбувається уже вп’яте. За словами Назара Кушніра, координатора конкурсу, щороку кількість учасників зростає і конкурс набирає щораз більшої популярності серед мешканців. Свідченням цього є також сьогоднішні результати першого етапу, адже цьогоріч подано найбільшу кількість учасників за всі роки конкурсу.

«Вже відбувся перший етап. Впродовж тижня мешканці міста подавали кандидатури двірників. Відтак маємо 92 претенденти на звання найкращого двірника. Другий етап – голосування за подані кандидатури – розпочинається сьогодні і завершиться о 17:00 год 28 березня (четвер). Нагородження переможців – найкращого двірника міста та найкращого двірника кожного району відбудеться після підрахунку голосів. Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів’ян, отримає титул «Найкращий двірник Львова – 2024» і приз, про який буде оголошено згодом. Кожен мешканець Львівської громади може проголосувати один раз і за одного кандидата», – пояснює Назар Кушнір. 

Нагадаємо, у Львівській громаді стартувало опитування щодо розвитку населених пунктів. Це щорічний моніторинг роботи комунальних служб у громадах Львівської МТГ, який ініціював та проводить департамент міської агломерації. Зокрема, в такий спосіб з'ясовують, які нові послуги хочуть отримати мешканці. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!