Академія сухопутних військ у Львові співпрацюватиме із Західноукраїнським університетом

1119 0
Цей крок є важливим для вітчизняної військової та цивільної освіти.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

У суботу, 9 березня підписали Меморандум про партнерство та співробітництво між Національною академією сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Західноукраїнським національним університетом. Про це повідомив депутат Львівської обласної ради і керівник академії сухопутних військ Павло Ткачук. 

«Сьогодні мав честь підписати Меморандум про партнерство та співробітництво між Національною академією сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Західноукраїнським національним університетом, який очолює доктор економічних наук, професор Оксана Миронівна Десятнюк. Цей крок, без сумніву, є важливим для вітчизняної військової та цивільної освіти, оскільки об'єднує зусилля двох насправді  видатних навчальних закладів», – йдеться у повідомленні. 

Меморандум передбачає обмін дослідницькими програмами, науковими проектами, проведення спільних освітніх, наукових та науково-практичних заходів. Вихованці та науково-педагогічні працівники освітніх установ отримають можливість співпрацювати, обмінюватися знаннями та розвивати спільні ініціативи.

Нагадаємо, управління майном спільної власності оголосило про проведення конкурсного відбору на заміщення посади ректора комунального закладу вищої освіти Львівської обласної ради «Львівська медична академія імені Андрея Крупинського». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!