Активіст зі Львова через суд зобов'язав Антикорупційне бюро писати українською

4045 0
Сьогодні, 15 червня, викладач та активіст зі Львова Святослав Літинський виграв суд у Національного Антикорупційного Бюро України. Львівський окружний адміністративний суд зобов'язав НАБУ перекладати державною мовою документи і статті офіційного та неофіційного характеру.
Фото з Facebook Святослава Літинського

Фото з Facebook Святослава Літинського

Як інформує Святослав Літинський у Facebook,  суд визначив: «Визнати протиправною ненадання Національним антикорупційним бюро України Літинському Святославу Володимировичу автентичного перекладу державною мовою виступу Директора Бюро. Зобов'язати НАБУ повернути Літинському 551.20 гривень судового збору»,

Нагадаємо, викладач та громадський активіст Святослав Літинський подав позов проти Національного антикорупційного бюро України — через розміщення на офіційному сайті інтерв'ю директора російською мовою. Активіст вимагав зобов'язати НАБУ надати йому переклад виступу керівника Бюро Артема Ситника державною мовою.

Читайте також: Викладач зі Львова домігся підвищення зарплатні лікарям та вчителям 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!