Активісти провели третю акцію протесту з вимогою переобрати керівника львівської митниці. Фото

6112 0
Участь в акції взяли представники ГО «Рабів до раю не пускають» та «АвтоЄвроСила».
фото Івана Спринського

фото Івана Спринського

У Львові під стінами Львівської облдержадміністрації провели пікет з вимогою провести конкурс на посаду керівника Львівської митниці ДФС. Акцію організувала громадська ініціатива «Рух за людські права», координаторами якої є львівські активісти Іван Спринський (ГО «Рабів до раю не пускають») та Олег Наконечний (ГО «АвтоЄвроСила»).

3 липня, коли активісти вперше проводили таку акцію, вони дали 10 днів на виконання своїх вимог. Згодом, 19 липня вони повторили акцію під стінами головного управління Львівської митниці ДФС, що на Костюшка, 1.

Активісти зустрілись з заступником голови ЛОДА Ростиславом Замлинським, щоб передати через нього звернення до керівника ДФС України Мирослава Продана та виконувачки обов'язків міністра фінансів Оксана Маркарової з вимогою провести новий конкурс на посад керівника митниці Львівщини. Як відомо, станом на сьогодні керівником Львівської митниці є Левко Прокіпчук.

Зазначимо, що автомобільна колона учасників акції проїхались від Монументу Слави на вул. Стрийській до будівлю ЛОДА. Їх супроводжувала машина патрульної поліції. Рух на час акції не обмежували.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!