«Різдвяне радіо» переїхало

6684 0
Cьомий сезон «Різдвяного радіо» був останнім. Цьогоріч радіо змінило назву та формат.
фото: wyr.com.uа

фото: wyr.com.uа

Керівник львівської компанії «MJoy Multimedia», яка сім років поспіль створювала «Різдвяне радіо», Роман Заяць розповів Tvoemisto.tv про те, у якому форматі тематична онлайн-радіохвиля існуватиме надалі.

Про формат

Як зазначив Роман Заяць, сьомий сезон «Різдвяного радіо» був останнім. Однак святкове онлайн-радіо не припиняє своєї роботи – подальші випуски будуть функціонувати у співпраці з кимось або будуть «мігруючими».

Відтак, цьогоріч «Різдвяне» функціонуватиме у співпраці із «Urban Space Radio». «Цьогоріч ми позиціюємо «Різдвяне радіо» як «Сhristmas Radio from the Urban Space» або ж «Urban Christmas Radio», – додає керівник «MJoy Multimedia».

Про програми

В ефірі «Urban Christmas Radio» можна буде почути вже звичні для слухачів «Різдвяного» голоси авторів проекту, зокрема Кості Почтара – вокаліста гурту «5 Vymir» та Павла Нечитайла – лідера гурту «Zapaska». Однак розглядають можливість появи нової програми від зіркових авторів із гурту «Mari Cheba».

Кардинальних змін зазнає вже знайома слухачам програма «Monday Talks» – щопонеділкове інтерв’ю, яке задає тон тижня. «Це будуть неспішні, вдумливі розмови – такі ж, які ми часто ведемо за різдвяним столом: про все і ні про що. Розмови плануємо записувати в двох студіях: у Львові та в Івано-Франківську, також розглядаємо можливість залучити Київ. Зміниться і назва проекту», – каже Роман Заяць.

Спеціально для «Urban Christmas Radio» адаптують особливу рубрику «Urban Space Radio» – РадіоРепортажі від Наталки Патрікєєвої. Вони будуть репрезентувати нетипові місця, де святкують/святкували Різдво.

Різдвяний ярмарок – одна із найпопулярніших святкових локацій Львова і потенційне місце для репортажу (eksperiment.org)

 

«Також до нового сезону готуємо переклади інтерв’ю на різдвяні теми відомих артистів. Зокрема Джона Леннона, Боно з U2, Стінга, Девіда Бові та деяких інших», – додав керівник «MJoy Multimedia».

Про музичне наповнення

Музичну концепцію «Urban Christmas Radio» ще допрацьовують. Проте вже можна сказати, що кожного вечора слухачі матимуть змогу слухати джазово-блюзовий музичний коктейль. «А також маємо намір потішити слухачів музичними підсумками року у царині інді», - розповів Роман Заяць.

«Urban Christmas Radio» буде доступне слухачам із 1-го грудня і до закінчення зимових свят традиційно на сайті mjoy.ua, а також на mjoy.ua/radio/urban-space-radio.

Додамо, торік «Різдвяне радіо» обрало курс на класичну музику, перевірену часом.

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!