Київ

Американці допоможуть збудувати на Київщині модульну лікарню

478 0
Відповідну угоду підписано під час візиту мера Бучі до Вашингтона

Під час візиту до Вашингтона Бучанський міський голова Анатолій Федорук домовився про будівництво модульної лікарні у Ворзельському старостаті Київщини. Про це Федорук написав у Facebook.

Зазначається, що це не просто декларація намірів — це конкретні юридичні зобов'язання трьох сторін, а саме AMC Healthcare, Ukraine Focus та Бучанської міськради. Американська сторона виготовляє, доставляє та встановлює будівлю. Українська — облаштовує майданчик, готує фундамент та підводить комунікації.

«Цей вагомий проєкт дозволить створити умови західного зразка для повноцінної реабілітації наших захисників, які повертаються додому. У реалізації сприятиме Київська обласна військова адміністрація та Київська обласна рада, бо маємо спільне бачення розвитку системи охорони здоров'я на Київщині», — сказав Федорук.

Підписання засвідчили Надзвичайний та Повноважний Посол України в США Оксана Маркарова та конгресмен від республіканської партії Майкл Маккол.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!