Київ

Архітекторська студія розробила для Києва проєкт зупинки-укриття. Візуалізація

952 0
Як заявили автори проєкту, вони готові подарувати його Києву та іншим містам.

Студія архітектури та дизайну інтер'єру Yousupova розробила концепцію вуличних зупинок, який готова подарувати місту. Відповідні візуалізації опубліковані на сторінці студії в Instagram.

Команда мала на меті створити проєкт, що вбезпечить мешканців і створить комфортне середовище для громади.

«У разі повітряних тривог, коли комунальний транспорт зупиняється, наші мобільні зупинки-укриття стануть найближчим надійним місцем для захисту від потрапляння уламків, що виникають у результаті збиття дронів чи ракет. Головне завдання – зберегти життя наших громадян на вулиці»,– кажуть у команді студії.

Як заявили автори проєкту, вони готові подарувати його Києву та іншим містам.

«Ми прагнемо подарувати цю ідею, тому відкриті до співпраці з громадами, мерами міст та урядом», - йдеться у дописі.

Студію YOUSUPOVA заснувала корінна кримчанка Дінара Юсупова у 2012 році в Києві. Протягом 11 років команда виконала понад 400 проєктів, зокрема квартир, котеджів, офісів, магазинів тощо, не лише в Україні, а й у понад 10 інших країнах світу. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!