Артилерійський рекорд. Львівські десантники ліквідували ще одну партію ворожої техніки

9550 0
Це назвали ще одним артилерійський рекорд львівських десантників.
Фото умовне/народна правда

Фото умовне/народна правда

Львівські десантники 80-ої окремої десантно-штурмової бригади під час загальної системи вогневого ураження на східному напрямку знищили 2 комплекси реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) 9К57 «Ураган» калібру 220 мм, одну бойову транспортно заряджаючу машину (БТЗМ) до «Урагану», один БТР, бронеавтомобіль «Тигр», дві вантажівки, та склад з боєприпасами (судячи по силі вибуху, ймовірно, з ракетами до «Урагану»).

Крім того, протитанкові підрозділи 80 бригади в той же день, 13 червня, протитанковим ракетним (ПТРК) комплексом «Стугна-П» спалили ворожий танк і БМП. Це назвали ще одним артилерійський рекорд львівських десантників.

Додамо, що ще на початку російського вторгнення інший підрозділ ЗСУ в березні 2022 року також знищив один комплекс РСЗВ 9К57 «Ураган», експортна вартість якого становить приблизно 10 мільйонів доларів. Тепер колекцію ліквідованої «серйозної» техніки окупантів на дві одиниці поповнили, тобто на 20 мільйонів доларів зменшили бюджет країни агресора і львівські десантники.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!