Аваков пропонує на 3-4 тижні ввести в Україні повний локдаун

3468 0
Раніше локдаун на новорічні свята пропонував міністр культури Олександр Ткаченко.
Фото: Segodnya.ua

Фото: Segodnya.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пропонує ввести в Україні повний локдаун на 3-4 тижні. Про це він написав у своєму Телеграмі.

Читайте також: Кабмін тепер зобов'язаний попереджати українців про посилення карантину

«Я вважаю, що в Україні необхідно вводити повний локдаун на 3-4 тижні з механізмом компенсацій для населення», – заявив він.

Аваков також додав, що уряд повинен пропрацювати механізм компенсації збитків для населення. Він додав, що не можна чекати, поки рухне медична система, тому потрібно зупинити цей ланцюг поширення хвороби.

«Для мене однаково катастрофічна ситуація, як із заповненням лікарень на 90%, так і на 70%», – заявив він.

Читайте також: Уряд готує сценарій локдауну на новорічно-різдвяні свята

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду заявив, що Кабмін розглядає жорсткий карантин на новорічні й різдвяні свята як один із варіантів розвитку подій. Також локдаун, прив’язаний до новорічних свят, пропонував міністр культури Олександр Ткаченко. Він пропонував відмовитись на Різдво та Новий рік від масових заходів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!