«АВЕ-Львів» віддало частину свого ринку іншим перевізникам

2405 0
З трьома комунальними підприємствами Львова тимчасово розірвали угоди через труднощі в роботі перевізника.
фото: zik.uа

фото: zik.uа

«У нас на сьогодні є три комунальні підприємства, де «АВЕ» не справляється вчасно забирати сміття. Тому на місяць ЛКП уклали тимчасові угоди на вивіз сміття з іншими перевізниками, які будуть вивозити сміття з контейнерів», — цитує прес-служба директора департаменту ЖКГ Львівської ОДА Назарія Романчука.
 
В коментарі Tvoemisto.tv керівник відділу корпоративних клієнтів компанії «АВЕ-Львів» Юрій Демцьо повідомив, що угоди розірвали з ЛКП «Граніт», «Балатон 509» та «Варшавське». Тепер їх обслуговують перевізники «ДВ-Екосвіт», «Санком» та «Грінера». 
 
«Це суттєва частина, але не критична. Ми відчули втрату, але не так критично, як це могло би бути. З нами розірвали договір на місяць, потім буде проведено конкурс, в якому ми теж візьмемо участь», — сказав Юрій Демцьо. 
 
Нагадаємо, раніше голова ЛОДА Олег Синютка припускав можливість часткового розірвання угод через невиконання термінів вивезення сміття з перевантажувальної станції поблизу вулиці Північної у Залізничному районі. Строк очищення ділянки подовжили ще на місяць. За оцінкою перевізника робота просувається, але дійсно триватиме до кінця серпня. 
 
Зоя Красовська

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!