Авіакомпанія Windrose відкриває стикові рейси зі Львова у чотири міста України

2264 1
Зі Львова у найбільші міста України можна буде долетіти зі зручною, але дорогою пересадкою у Києві.
Фото: Фіртка

Фото: Фіртка

У квітні-травні цього року український перевізник «Роза Вітрів» відкриває низку внутрішніх рейсів зі зручними пересадками у Києві, зокрема й зі Львова.

Читайте також: Які авіарейси відкриють зі Львова у 2020 році. Розклад, вартість

Зокрема з 13 квітня зі Львова до Одеси та у зворотному напрямку можна добратись з пересадкою в аеропорту «Бориспіль» за 4 години 40 хвилин. Час очікування на пересадку становить 1 годину 50 хвилин. Вартість перельоту у дві сторони становить від 6,6 тис. грн.

Цього ж дня стартує рейс і у Харків, який триває 5 годин і 10 хвилин. Час очікування у Борисполі – 2 години 30 хвилин. Вартість перельоту у дві сторони становить 6,6 тис. грн.

Також 13 квітня авіакомпанія почне виконувати рейси у Дніпро. Час у дорозі – 5 годин 50 хвилин. Очікування у Києві – 3 години. Вартість подорожі у дві сторони – 6,7 грн.

З 19 травня перевізник декларує рейс у Миколаїв. Щоправда, щоби добратись до пункту призначення треба витратити 14 годин 15 хвилин та почекати у Борисполі 11 годин 50 хвилин. Вартість рейсу у дві сторони більше 8 тис. гривень.

Авіакомпанія зазначає, що основними типами літаків, які будуть обслуговувати ці рейси, стане регіональний турбогвинтовий ATR 72-600, розрахований на 70 місць, а також регіональні реактивні авіалайнери Embraer 145.

Зазначимо, що внутрішні рейси зі Львова виконують ще три авіакомпанії: МАУ (до Києва) та SkyUp (до Києва та Харкова). При чому найнижча вартість перельоту по Україні наразі в авіакомпанії SkyUp. Зараз квитки у Київ можна придбати від 611 грн, а у Харків – від 1052 грн.

Читайте також: Що робити, якщо скасували ваш авіарейс. Інфографіка

Нагадаємо, власником авіакомпанії «Роза Вітрів» є група «Приват», контрольована Ігорем Коломойським та Геннадієм Боголюбовим. З цими ж людьми пов’язаний і найбільший український авіаперевізник МАУ.


Читайте також:
19 Лютого, 2020 22:53
Проходящий повз херню Ну й в [***] такі лінії! Кому вони треба з такими цінами. До вбо йо бики...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!