Київ

Авіатроща в Броварах. Чоловік забрав і скористався карткою загиблого члена екіпажу

700 0
Сума завданих збитків встановлюється

Мешканець Дніпровщини привласнив банківську картку одного із загиблих членів екіпажу літака, що розбився у Броварах у січні 2023 року, та розрахувався нею 14 разів за під час купівлі товарів та зняття готівки. 

Про це  повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури.

За  даними слідства, у січні 2023 року після авіакатастрофи в Броварах, підозрюваний прийшов на місце події. 

«Скориставшись скупченням людей, які надавали допомогу постраждалим, він привласнив мобільний телефон і візитницю з банківською карткою одного із загиблих членів екіпажу. За допомогою телефону загиблого підозрюваний отримав доступ до його рахунків. Гроші знімав у банкоматі, касах магазинів та витрачав на онлайн-розваги. Сума завданих збитків встановлюється», – йдеться у повідомленні Київської обласної прокуратури.

У прокуратурі додали, що про списання коштів з поточного та кредитного рахунків стало відомо під час оформлення спадщини. Дружина загиблого звернулась із заявою до правоохоронців.

У пресслужбі Головного управління Національної поліції у Київській області зазначили, що поліцейські встановили особу правопорушника – ним виявився 35-річний уродженець Дніпровщини.

Під час обшуку правоохоронці виявили й вилучили речові докази, які вказували на причетність підозрюваного, додали у ГУНП Київщини.

Нагадаємо, гвинтокрил ДСНС впав 18 січня у Броварах між дитячим садком та житловим будинком. На місці виникла масштабна пожежа. На борту гелікоптера були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, а також державний секретар міністерства Юрій Лубкович. Усі, хто був на борту загинули.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!