Автобуси через Личаківську почнуть їздити від завтра

3128 0
Сьогодні о 18:00 вулиця стане доступною для приватного транспорту.
фото прес-служби ЛМР

фото прес-служби ЛМР

Від завтра, 16 серпня, автобуси поїдуть через Личаківську за старими маршрутами, які діяли до закриття вулиці на ремонт. Про це під час брифінгу повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак.

Для приватного транспорту вулицю відкриють вже сьогодні, 15 серпня, о 18:00. Втім одна смуга біля колії від вулиці Долішньої до Пасічної буде закрита, допоки не відновлять рух трамваїв. Загалом на вулиці організували рух у три смуги. Із вересня першим на Пасічну мають запустити трамвай №2. Наразі завершують роботи на колії розворотного кільця. 

Читайте також: Ситуація на дорогах Львова. Ремонт колії на Митній

Нагадаємо, ремонт на вулиці Личаківській розпочали торік у березні. Тоді вулицю частково закрили для поїзду. Наразі завершальні роботи тривають на ділянці розворотного кільця на Пасічній. Нещодавно на перехресті Мучна-Котика демонтували острівець безпеки, на який нарікали мешканці. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!