Авторка «Гаррі Поттера» запустила кампанію допомоги українським дітям

3355 0
Люмос – міжнародна неурядова благодійна організація, яка допомагає дітей у всьому світі.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Британська письменниця, авторка серії романів про Гаррі Поттера Джоан Роулінг оголосила про ініціативу, збір коштів для допомоги українським дітям, які потрапили у притулки через війну. Про це вона написала у своєму Твіттері. 

Читайте також: «Я так пишаюся народом у цій країні». Відомі світові актори, співаки та знаменитості підтримали Україну

«Війна руйнує дитинство і розриває сім’ї. lumos (благодійна організація Джоан Роліг для допомоги дітям – ред.) запустила звернення щодо допомоги 100 тисячам дітей, які потрапили у дитячі будинки в Україні», – йдеться у її повідомленні у Твіттері.

Люмос – міжнародна неурядова благодійна організація, яку у 2005 році заснувала британська письменниця Джоан Роулінг. Вона має сприяти припиненню інституціалізації дітей у всьому світі.

Нагадаємо, що відомі світові актори, співаки та знаменитості підтримали Україну після вторгнення Росії. Їхні коментарі, думки дивіться тут.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!