Політична реклама

Ажіотажу із залізничними квитками до Києва у Львові немає

1411 0
Залізничні квитки зі Львова до Києва на ці вихідні наразі є у продажу в достатній кількості.

Як повідомила Твоє місто начальник прес-центру Львівської залізниці Лілія Криницька, сьогодні, 22 листопада, ажіатажу з квитками до Києва у Львові немає. Кількість поїздів, що курсують у напрямку Києва через Львів є достатньою.

Забронювати і придбати квиток львів’яни можуть на сайті. Як запевнила Лілія Криницька, інформація про наявність квитків є достовірною, оскільки вона інтегрована із системою «Електронний квиток».

Сьогодні ввечері, 22 листопада, ще можна купити плацкартні квитки на потяги до Києва. Правда, їх уже небагато і знаходяться вони у різних вагонах. Трохи більше є квитків у купе. Так, у поїзді №81 Ужгород – Київ вільними є 4 плацкартних місця і аж 128 купе. А от на поїзд №92 залишилися тільки квитки класу «люкс».

Відправитися до Києва зі Львова у суботу, 23 листопада, буде простіше. У продажі є як плацкартні так і місця-купе. На потяг №13 сполученням Київ - Львів продають 160 плацкартних місць і 17 купе. У популярному поїзді №92 на суботу можна придбати 18 місць-купе і 12 класу «люкс», плацкарту в наявності вже немає.

На неділю, 24 листопада, квитків зі Львова до Києва майже немає. Крім поїздів Інтерсіті+, є ще вільні місця у потязі №219 Івано-Франківськ – Київ: 260 купе  та 24 плацкартних. На інші поїзди купити вже практично розкуплені.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!