«Бандерівці краще ставляться, ніж наші». Відео зі свідченням полоненого окупанта

4409 0
Під запис СБУ горе-вояки телефонують своїм батькам у РФ і розповідають, що тут таки війна, а не «спецоперація на Донбасі», як це подається в російських новинах.
фото: скріншот з відео сбу

фото: скріншот з відео сбу

Ще одна партія окупантів потрапила в полон до українських силовиків. Загарбники здалися після того, як їхню колону розгромили під Запоріжжям. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Чомусь бажання скласти зброю виникло лише після того, як їх підбили, а зараз вороги розказують, що воювати не хотіли», – повідомляють у Службі безпеки України.

Читайте також: Світанок близько. Тримаймо стрій, - звернення очільника Міноборони Резнікова

Під запис СБУ горе-вояки телефонують своїм батькам у РФ і розповідають, що тут таки війна, а не «спецоперація на Донбасі», як це подається в російських новинах. На фоні – стурбований материнський голос і сльози. На запитання до окупанта про те, як до нього ставляться «бандерівці» тут, в полоні, він каже: «Нормально, краще, ніж свої».

Наразі, за повідомленням правоохоронців, вживають всіх заходів, щоб встановити повний ланцюжок винних.

Нагадаємо, що українські захисники взяли в полон також бійця з російських військ, який, як виявилося, є громадянином Бурятії, який нібито їхав в Україну на навчання. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!