Бандурист присвятив свою «Музику воїнів» Небесній Сотні. Відео

2966 0
В рамках проекту "Музика воїнів" музикант-бандурист Ярослав Джусь виконав "духовний гімн України" - "Боже єдиний великий нам Україну храни" на бандурі.

Як повідомляє Українська правда, виконана композиція - присвячена "Небесній сотні".

"Нам потрібно молитися за героїв та за Україну. Ця композиція покликана умиротворити наші неспокійні душі. Зйомки проводили у дуже символічному місці пов`язаному із минулорічними подіями — у Михайлівському соборі", - йдеться у описанні відео.

Нагадаємо,"Музика воїнів" - це проект, де музиканти у військовій формі беруть собі позивні та виконують українські композиції на різноманітних музичних інструментах. "Музика воїнів" — проект про те, що в української армії є душа", - позиціонують себе засновники.

Перший кліп в рамках проекту «Музика воїнів» вже активно поширюється соціальними мережами. На першому відео проекту виконання солдатом Гімну України на віолончелі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!