Батьківська рада Львівщини виступає проти Програми розвитку освіти

2203 1
Громадська організація оприлюднила звернення до мера міста.

Батьківська рада Львівщини просить накласти вето на ухвалу сесії Львівської міської ради (від 29 червня 2017 року) щодо затвердження Програми розвитку освіти Львова на 2017-2020 роки. На думку авторів звернення, ця ухвала прийнята з порушенням законодавства, не погоджена на громадських слуханнях і не враховує інтересів мешканців. Своє звернення Батьківська рада оприлюднила на власній сторінці у Фейсбуці.

Автори вимагають винести Програму розвитку освіти Львова на 2017 – 2020 роки на обговорення на громадських слуханнях. Перед цим хочуть оприлюднити  оголошення про них на офіційному порталі Львівської міської ради та у ЗМІ.

Читайте також: Уроки для вчителів. Як змінюється іспанська школа на Новому Львові

Активісти нарікають, що та програма, яку прийняли, не була офіційно висвітлена. Окрім того, з її текстом не ознайомилися представники Громадської Ради при Управлінні освіти ДГП міської ради. Письмові пропозиції окремих її членів на засіданнях не розглядались.

Коли цю програму доопрацюють та погодять з громадськістю, її вимагають викласти на сайті ЛМР і уже після цього винести на розгляд сесії міськради.

Станом на 11 годину ранку 3-го липня електронне звернення було отримане Львівською міською радою.

Ірина Ладика


Читайте також:
22 Листопада, 2018 16:21
Сергій Виконуйте взяті зобов'язання - фінансуйте достатньою мірою комунальні навчальні заклади.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!