Батько загиблого військового зі Судової Вишні купив «швидку» за отримані виплати

2718 0
Вирішив, щоб син і далі, навіть після смерті, був прикладом для інших і допомагав своїм побратимам на фронті.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Батько загиблого військового Володимира Солтиса зі Судової Вишні купив машину швидкої допомоги за отримані виплати.

«Швидку» передали у військову частину, де служив загиблий воїн, про це повідомила пресслужба Львівська ОВА.

Таким вчинком Іван Степанович і Ярослава Євгенівна Солтиси з Судової Вишні вирішили увіковічнити пам’ять про свого єдиного сина, Володимира Солтиса, який не дожив до свого 35-річчя, і віддав своє життя за волю і незалежність України. Воїн-доброволець загинув під час виконання бойового завдання біля Бахмута на Донеччині.

«Я вирішив придбати сучасний автомобіль швидкої допомоги, щоб саме так рятувати життя військових на фронті», – зазначив батько Володимира Солтиса.

Батьки вирішили, щоб син і далі, навіть після смерті, був прикладом для інших і допомагав своїм побратимам на фронті. Автомобіль обладнаний всім сучасним медичним устаткуванням. На капоті транспортного засобу розміщений портрет сина Володимира.

Довідка

Володимир Солтис разом з дружиною мешкав у Бортятині, у сім’ї виховується донечка Оленка. Коли розпочалася повномасштабна війна він одразу вирішив йти захищати рідний край від окупантів.

Володимир пішов у військкомат добровольцем, розповідає його батько Іван Степанович. Він прагнув якнайскоріше потрапити на фронт. Служив у військовій частині 14-ої ОМБр, але коли випала нагода йти у розвідувальні підрозділи і їхати на фронт – відразу ж прийняв рішення.

Спочатку виконували бойові завдання на Харківщині, потім – на Донеччині. Загинув під Бахмутом у жорстокому бою.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!