Батьки перемогли. У Львові може з'явитись новий садочок

2928 0
Війна за приміщення колишнього дитячого садка на вулиці Дністерській,25 тривала з 2012 року. Мешканці Сихівського району понад два роки намагались відновити садок, оскільки у районі багато дітей, а сусідній - переповнений.
dochkam.ru

dochkam.ru

Мерія пройшла довгий шлях через суди, аби виселити ТзОВ «Доля», яке орендує згадане приміщення. Сьогодні депутати виділили орендарю нове приміщення за адресою Дністерська, 16 загальною площею 599,8 кв. м.Натомість ТзОВ має передати приміщення площею 1205,2 кв. м на вул. Дністерській, 25 Львівському комунальному підприємству “Дністер“. Відтак, садок нарешті відновлять, повідомляє прес-служба міськради.

Читайте також: Де у Львові відкриють дошкільні групи. Адреси

«Сьогодні на сесії погодили рішення про надання ТзОВ «Доля», з яким було укладено договір про оренду цього приміщення до 2022 року, альтернативного приміщення, яке знаходиться на вулиці Дністерській, 16. Тепер Львівська міська рада буде працювати та докладе максимум зусиль, щоб відновити дошкільний навчальний заклад у даному приміщенні», - зазначила Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики ЛМР. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!