Київ

БЕБ зупинило тендер на реконструкцію будинку на Київщині через завищені ціни

387 0
На реконструкцію багатоповерхівки планували витратити 51 млн грн
Реконструкція багатоповерхівки. Ілюстративне фото

Реконструкція багатоповерхівки. Ілюстративне фото

На Київщині скасували тендер з реконструкції багатоквартирного будинку, на яку посадовці планували витратити понад 51 мільйон гривень. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки.

За результатами інформаційної-аналітичної роботи працівники Територіального управління встановили, що службові особи одного з органів місцевого самоврядування у Київській області оголосили тендер на проведення капітального ремонту багатоквартирного житлового будинку. Посадовці збирались витратити на реконструкцію будівлі понад 51 млн гривень.

Фахівці Бюро проаналізували тендерну документацію та з'ясували, що відпускні ціни на окремі будівельні матеріали, які зазначені в кошторисі, є значно завищені.

Аналітики направили лист органу місцевого самоврядування з рекомендаціями переглянути рішення про закупівлю послуг.

«Завдяки вжитим заходам замовник скасував згаданий тендер. Розтрату понад 51 млн грн з місцевого бюджету упереджено», - повідомили у пресслужбі БЕБ.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!