«Без Обмежень», Jerry Heil і YAKTAK. Куди піти цього тижня у Львові

1666 0
Tvoemisto.tv зібрало низку подій у Львові, які можна відвідати протягом 29 травня – 4 червня.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Концерт «Без Обмежень»

Коли: 30 травня, 19:00;

Де: !FESTrepublic, що на вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 850 грн

Вперше за 2 роки «Без Обмежень» зіграє великий сольний концерт у Львові. Кошти з придбаних квитків спрямують на купівлю авто та дронів для українських військових.

Вистава «Valse Melancolique»

Коли: 30 травня, 18:00;

Де: Театр ім. М. Заньковецької, що на вул. Лесі Українки, 1ж

Скільки: 200 грн

За давньою легендою, дівчина, яка знайде едельвейс, буде дуже щасливою і матиме міцну та велику родину. Ольга Кобилянська ще маленькою дівчинкою на крутих схилах знайшла цю квітку. Едельвейс завжди був з нею, хоча і не приніс їй щастя. Так і у «Valse melancolique» троє жінок шукають своє щастя, яке за тогочасними уявленнями не відповідали ролі жінки у суспільстві.

Концерт Оксани Білозір

Коли: 31 травня, 19:00;

Де: Центр Довженка, що на просп. Червоної Калини, 81;

Скільки: 250 – 500 грн

Фестиваль «Віртуози 42. Гітара: земне і небесне»

Коли: 31 травня, 19:00;

Де: Львівська філармонія, що на вул. Скорика, 7;

Скільки: 150 – 350 грн

Цей концерт — про музику життя, що розцвітає у наших містах всупереч усьому. Кожен з творів оповідає чарівні історії — чи то про ошатне європейське містечко на воді — Венецію XVIII століття, чи про строкаті квартали Буенос-Айреса від ХХ століття й до сьогодні. 

Концерт «KOLABA»

Коли: 1 червня, 19:00;

Де: Нічний клуб «Малевич», що на просп. Чорновола, 2;

Скільки: 300 грн

KOLABA – це музичний проект, який з перших днів війни почав висловлювати свою громадянську позицію та засуджувати дії Російської Федерації. Проект був створений для підтримки морального духу ЗСУ та усіх українців.

Святкування Дня захисту дітей

У Львові у Палаці Хоткевича, що на вул. Кушевича, 1, відбудеться святкування Дня захисту дітей. Він пройде 1 червня з 16:00 до 20:00. Запрошують батьків з дітьми від 5 років. 

Програма заходу:

  • 16:00 – 18:00 – творче заняття із малювання повітряних куль кавою від Студії образотворчого мистецтва. На занятті будуть малювати повітряні кулі кавовим розчином на папері, щоб кожен зміг створити свій оригінальний малюнок.

  • 18:00 – 20:00 – концерт від колективів Палацу Хоткевича: ЗДВА «Намисто», ЗАТ «Квіти України», НАТ «Мрія», ЗТС «Під мостом», НТС «Під мостом».

Вхід на подію вільний, але потрібно заповнити попередньо зареєструватися.

Шоу «Альтруїсти»

Коли: 2 червня, 19:45;

Де: CULT Comedy Hall, що на вул. Скорика, 7;

Скільки: 250 –300 грн

У п’ятницю запрошуємо вас на гумористично-імпровізаційне шоу з альтруїстичним нахилом, де коміки намагаються допомогти бажаючим з вирішенням їхніх проблем за допомогою гумору!. Тому, навіть якщо наше рішення проблеми вам не підійде — гарний настрій точно залишиться до кінця вечора.

Концерт «Jerry Heil» 

Коли: 2 червня, 19:00;

Де: Нічний клуб «Малевич», що на просп. Чорновола, 2;

Скільки: 590 – 990 грн

Концерт «Джаз нескорених. Український та світовий»

Коли: 3 червня, 18:00; 

Де: Митрополичі Сади (Сад собору Св. Юра), що на пл. Святого Юра, 5;

Скільки: 390 – 590 грн

Ви почуєте всіма улюблені українські та світові хіти в новому джазовому звучанні.

Концерт YAKTAK

Коли: 3 червня, 18:00;

Де: OTAMAN BEACH CLUB, кільцева дорога;

Скільки: 350 грн

На відкриті басейну «Otaman» відбудеться благодійний захід просто неба. Головним хедлайнером вечора стане молодий хітмейкер YAKTAK. Це автор супер хітів «Порічка», «Чекає вдома» і «Погляд».

Концерт «Наш Івасюк. Концерт пам’яті Володимира Івасюка»

Коли: 4 червня, 19:00;

Де: Митрополичі Сади (Сад собору Св. Юра), що на пл. Святого Юра, 5;

Скільки: 340 – 690 грн

на численні прохання глядача відбудеться концерт, присвячений одному з основоположників української естрадної музики Володимиру Івасюку – «Наш Івасюк». Заспівати улюблені пісні під акомпанемент хорової капели України «ТРЕМБІТА» зберуться кращі солісти міста: Вікторія Ященко, Ірина Доля, Ігор Гуйцалюк, Ольга Муль, Марина Коренєва.

Концерт на зелені свята. Гурт «Світозари»

Коли: 4 червня, 18:00;

Де: Центр Довженка, що на просп. Червоної Калини, 81;

Скільки: 200 – 440 грн

Гурт Світозари – український музичний гурт з файного міста Тернопіль, створений у 1986 році. Соліст та композитор гурту – Ігор Яснюк. Уже багато років прекрасний колектив дарує слухачам свою душевну та щиру творчість. Веселі та енергійні пісні колективу люблять і співають не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. Серед найвідоміших композицій гурту – «Не моя вина», «Абрикосове літо», «Випускний», «Отчий дім», «Мамина криниця», «Рідний край» та інші красиві й мелодійні пісні.

Підготували Наталія Вареник
Фото зі сторінок подій у соціальних мережах

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: куди піти

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!