Без закордонних паспортів. Туреччина спростить режим в'їзду для українців

5674 0
Україна і Туреччина підпишуть угоду про спрощення візового режиму між країнами.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Підписання документа відбудеться під час візиту прем'єр-міністра України до Анкари. Про це повідомив очільник турецького зовнішньополітичного відомства Мевлют Чавушоглу на зустрічі з мером міста Анталья Мендерсом Тюрелом. Як наголосив Чавушоглу, українці зможуть їздити до Туреччини на основі загальногромадянських паспортів, , передає УНІАН.

Читайте також: Куди українці можуть їхати без віз у 2017-му році. Перелік країн

«Це дуже важливий документ, враховуючи той факт, що закордонні паспорти має лише 30 відсотків жителів України. Нова угода дасть змогу залучити на курорти Туреччини більшу кількість туристів з різних регіонів України», – зазначив міністр. Чавушоглу висловив переконаність у тому, що в 2017-му році в секторі туризму Туреччини намітиться пожвавлення, а кількість туристів збільшиться.

Опублікувала Юлія Сабадишина
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!