Безугла заявила, що йде з партії «Слуга народу»

429 0
Однак залишається мажоритарним депутатом Оболонського району.
Фото зі соцмереж

Фото зі соцмереж

Народна депутатка Марʼяна Безугла написала заяву на вихід із партії та фракції «Слуга народу». Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину», – йдеться у дописі. 

Безугла наголосила, що їй потрібна квота заступника голови Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, якщо від неї вимагають мовчання про те, що «комітет нацбезпеки байдикує, хто і що творить в комітеті». 

«Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни», – зазначила нардепка.

Вона додала, що залишається мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобовʼязаннями відкритості та роботи з громадянами.

Що було раніше

Нагадаємо, що народна депутатка від «Слуги народу», членкиня парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Марʼяна Безугла, яка неодноразово провокувала інформаційні скандали в Україні, спричинила новий. Вона заявила, що військове керівництво України «має піти», бо головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний буцімто «не зміг надати план задуму на 2024».

Безугла дорікнула військовому керівництву Україну в тому, що «всі їхні пропозиції щодо мобілізації зводяться до того, що треба більше людей без жодної пропозиції зі змін системи ЗСУ». «Таке керівництво має піти», — озвучила свою думку Безугла, яка входить до складу одного з ключових комітетів Верховної Ради.

Згодом Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити Мар’яну Безуглу від посади заступника голови.

____________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!