Біля Ашану на Кульпарківській облаштували кишеню для громадського транспорту

7619 0
На облаштування кишені витратили 260 тисяч гривень, а на павільйон зупинки громадського транспорту – ще 44 тисячі.
Фото: Зручне місто / Facebook

Фото: Зручне місто / Facebook

У Залізничному районі Львова на вулиці Кульпарківській навпроти «Ашан Сіті» облаштували нову зупинку та кишеню для заїзду громадського транспорту.

Як пояснила у коментарі Tvoemisto.tv голова Залізничної районної адміністрації Ірина Джурик, це були планові роботи адміністрації.

Процес облаштування заїзної кишені на Кульпарківській, фото Дем’яна Данилюка / Facebook

Читайте також: На вулиці Мечникова у Львові реорганізують рух. Схема

«На зупинці "Скнилівок" був павільйон радянського типу. Він перебував у незадовільному технічному стані, тож його заміна – це, фактично, наші планові роботи», – розповіла Ірина Джурик.

Вулиця має чотири смуги для руху, тож, за її словами, оскільки з протилежної сторони, яка належить до Франківського району, є заїзна кишеня для громадського транспорту, таку ж вирішили облаштувати й боку Залізничної РА.

«Зупинка була одразу за світлофором. Там зупинявся тролейбус, що спричиняв корки. Тож разом із заміною павільйону ми вирішили облаштувати кишеню», – уточнила Ірина Джурик.

Зупинка до заміни павільйона, фото з google-maps (2015 р.)

Облаштування кишені, що включало заміну бруківки та тротуару, коштувало Залізничній адміністрації 260 тисяч гривень. А павільйон – ще 44 тисячі разом із ПДВ. Додамо, що у титульних списках ремонтів Залізничного району, на облаштування кишені передбачали 300 тисяч гривень.

Читайте також: У Львові перенесли трамвайну зупинку на Дорошенка

Нагадаємо, на вулиці Кульпарківській перед кільцем на Володимира Великого у Львові планували реорганізувати рух. Зокрема тут пропонували зробити поширення на одну смугу для повороту ліворуч, перенести пішохідний перехід, облаштувати острівець безпеки, перенести зупинку громадського транспорту далі до кільця, облаштувати на зупинці кишені для заїзду шириною 2,5 метра.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!