Біля Бродів на Львівщині перекрили рух

2445 0
Близько 70 осіб ходять пішохідним переходом.
фото патрульної поліції львівської області

фото патрульної поліції львівської області

На автодорозі Київ – Чоп поблизу населених пунктів Броди та Дітківці перекритий рух. Там триває акція протесту. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Близько 70 осіб ходять пішохідним переходом: 15 хвилин ходять, 15 хвилин пропускають транспортні засоби. Патрульні закликають врахувати цю інформацію під час планування маршруту.

Як повідомила у себе на Фейсбуку депутатка Львівської облради Ірина Сех, близько 300 мешканців Бродівщини вийшли на міжнародну трасу Київ – Чоп, протестуючи проти звільнення директора Бродівського лісгоспу Ореста Ониськіва. Вони вимагають, аби їх вислухали голова Львівської ОДА – Максим Козицький, голова РДА та очільник обласного лісгоспу – Анатолій Дейнека.

Наразі, за її словами, реакції влади на акцію громади немає.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!