Біля «Чебуречної» у Брюховичах зводять готель без погодження

3868 0
Готельний комплекс зводить місцева підприємиця. Львівська мерія звернулась до прокуратури і ДАБІ України, бо будівництво відбувається без належних погоджень.
Фото: Фейсбук ЛМР

Фото: Фейсбук ЛМР

Поблизу «Чебуречної» у Брюховичах зводять багатоповерхову будівлю без належно оформлених дозвільних документів. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

«Мешканці повідомили про будівництво. Ми з’ясували, що воно відбувається без будь-яких дозвільних документів. Це є самобуд. Ми звернулися у прокуратуру і ДАБІ України, щоб вони належно відреагували. Утім, міська ДАБК провести перевірку, зупинити і накласти штраф не може, це ще не в наших повноваженнях», – каже він.

Читайте також: У Львові поблизу краківського ринку збудують житло та офіси

Йдеться про будівництво на вулиці Курортній, 20а у Брюховичах. Це поруч із відомою «Чебуречною», неподалік від озера. Там уже встигли звести чотири поверхи. Зі слів Любомира Зубача, на цій ділянці зводять готельний комплекс.

Він каже, що право власності на будівлю оформила Жирівська сільрада на підставі довідки Бюро технічної інвентаризації. 

Читайте також: У Львові, поблизу цирку, зведуть багатоповерхівку

«Працівники БТІ оглядали житлове будівництво на Курортній у Брюховичах і виявили там незавершений готельний комплекс, готовністю 95% орієнтовною загальною площею 2 274 кв. м», – додав він.

На підставі довідки з БТІ про те, що будівля готова на 95%, власнику дали позитивний висновок, із яким він оформив право власності на неї.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!