Біля лікарні на Орлика у Львові висадять близько 50 дерев

1641 0
У Львові триває реконструкція вулиці Орлика.
Фото: Львівавтодор

Фото: Львівавтодор

У Львові триває реконструкція вулиці Орлика біля дитячої лікарні. На території завершують облаштування парковки та доріжки для маломобільних груп населення, протяжністю 420 м.

Джерело: ЛКП «Львівавтодор»

«Залишається замостити відрізок даного хідника довжиною понад 100 м, де влаштовано заїзд з вул. Пилипа Орлика до медзакладу. Біля підніжжя схилу триває облаштування парковки на понад 60 машин. Що стосується самого схилу – потрібно завершити роботи з формування ландшафту, а також провести озеленення, зокрема висадити дерева у кількості близько 50 шт», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що на території завершують також монтаж опор освітлення – наразі встановили 26 опор із 33. Залишилося ще облаштувати 20 лавок з смітниками на схилі вздовж доріжки з тактильною плиткою та встановити поручні.

Нагадаємо, що додаткові паркомісця біля лікарні св. Миколая, що на вул. Пилипа Орлика, 4 мали зʼявитися ще до кінця 2022 року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!