Біля лікарні на Орлика висадять понад 50 дерев

754 0
Планують висадити також 140 кущів бирючини.
Фото: скриншот із відео ЛКП "Львівавтодор"

Фото: скриншот із відео ЛКП "Львівавтодор"

У Львові на вулиці Орлика в межах реконструкції на схилі планують висадити 53 дерева та 140 кущів бирючини. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

«Завершуємо висадку кущів біля дитячої лікарні на вул. П. Орлика, 4. Загалом на схилі буде посаджено 53 дерева та близько 140 кущів бирючини. Озеленення та благоустрій території біля медзакладу виконується у рамках реконструкції вул. П. Орлика, замовником якої є ЛКП «Львівавтодор», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що в межах ремонту там виконали такі роботи:

  • через схил облаштовали доріжку-серпантин для маломобільних груп населення, а також хідник із сходинками;

  • сформували ландшафт схилу, а також висіяли газон;

  • змонтовали 33 опори зі світильниками;

  • біля підніжжя схилу облаштовали парковку на понад 60 машин та нанесли дорожню розмітку.

Читайте також: Біля лікарні на Орлика висадять дерева та встановлять вуличні лавки

Нагадаємо, що у червні біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика у Львові врешті завершили облаштовувати доріжку-серпантин для маломобільних груп населення та парковку на понад 60 авто. Окрім цього, на схилі облаштували дві доріжки, одна з яких вимощена тактильною плиткою для маломобільних груп населення. 

Мала кількість паркомісць була проблемою не лише лікарні на Орлика. Раніше у коментарях Tvoemisto.tv читачі скаржились, що поблизу Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» недостатня кількість паркомісць, поблизу є лише одна парковка на 40-50 автівок, вона безкоштовна, тож на ній можуть зупинятися не лише пацієнти, а й мешканці району.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!