Біля львівського автовокзалу може з’явитися житловий квартал

5066 0
Комплекс розрахований на 1000 мешканців.
Візуалізація: прес-служба ЛМР

Візуалізація: прес-служба ЛМР

У Львові, в районі вул. Стрийської, кільцевої дороги та проектованої вул. Вернадського, на площі 1,21 га збудують новий житловий квартал. Про це йдеться у детальному плані території, опублікованому на сайті Львівської міськради.

Під час першої черги будівництва заплановано зведення житлового будинку на 100 мешканців та облаштування паркомісць із зеленими зонами. Згодом внутрішній дворик оточать новими будинками, висотність яких не перевищуватиме 10 поверхів. У кварталі зможуть проживати до 1000 мешканців.

Читайте також: Між Замарстинівською та проспектом Чорновола збудують підземний паркінг. Мапа

Містобудівною документацією також передбачено будівництво дитячого садочку на 85 місць. Забудовник запланував зведення школи на 1100-1450 учнів.

25 квітня у школі №32 (вул. Гашека, 13) о 18:00 відбудеться зустріч із головним архітектором проекту детального плану території.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!