Біля Львова активісти блокують російські вантажівки

2095 2
Від учора, 12 лютого, неподалік Львова у селі Солонка громадські активісти облаштували блокпост, щоб не допустити проїзду російських вантажівок. Як розповів Tvoemisto.tv керівник спільноти «Варта 1» Ігор Зінкевич, вони мають на меті перепиняти вантажний транспорт країни агресора, доки українська влада не заборонить транзит російських вантажівок територією України, як це вже зробили у сусідній Білорусі.
фото: facebook.com/sprynskyy

фото: facebook.com/sprynskyy

Услід за Волинню та Закарпаттям до безстрокової акції, що має на меті блокуванння російських вантажівок, долучилися й активісти Львова. Як розповів Ігор Зінкевич, блокпост біля села Солонка ніяким чином не вплине на рух транспорту загалом
 
« Я був присутнім під час того, як зупинили одну вантажну машину із російськими номерами. Водій транспортного засобу сказав, що буде повертатися додому і розчарований, що так все діється. Але додав, що нас розуміє і поважає що ми беремо владу в свої руки, бо вважає, що в Росії народ усе життя терпітиме, але нічого не скаже наперекір владі»,  – розповів Tvoemisto.tv Ігор Зінкевич. 
 
Також активіст додав, що учасники акції дуже сподіваються, що вже у понеділок, 15 лютого, українська влада прийме відповідні рішення і заборонить транзит російських вантажівок. 
 
Розмовляла Наталія Середюк
13 Лютого, 2016 12:54
666 ... конкретний москаль армянського походження конкретно визначив , хто проводить отакі "акції" -- " .. Де.біли , б.лядь ! .." ... та він не мав на увазі українців ...
13 Лютого, 2016 12:29
львів'янин Цікаво... Зінкевич каже щось про владу, а вже сам ніби трохи при владі, керівник фракції у міськраді все-таки. Роздвоєння?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!