П’яний водій перекинув автомобіль на дах біля Львова, є загиблий

14495 0
Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні, а його пасажир загинув.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

На Львівщині у селі Буди перекинувся автомобіль, внаслідок цього загинув 48-річний пасажир. Про це повідомила пресслужба поліції Львівщини. 

Як йдетьтся у повідомленні, 17 липня близько 20.00 у селі Буди Львівського району 51-річний водій автомобіля «Форд» не впорався з керуванням – транспортний засіб з’їхав з проїзної частини на узбіччя та перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Його пасажир, мешканець одного з сіл району віком 48 років, від отриманих травм помер на місці події.

Правоохоронці встановили, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: На Львівщині у ДТП потрапили 17-річний водій та пасажир мотоцикла 

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на Львівщині 14 липня, близько 16.20, на автодорозі між селами Дрогомишль та Нагачів Яворівського району, сталася ДТП. Одна людина загинула, двоє травмовані. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!