Біля Львова ліквідували пожежу на сміттєзвалищі

2160 0
Станом на 7:40 год, понеділка, 30 травня, пожежу на Гриовицькому сміттєзвалищі ліквідовано.
фото: Варта1

фото: Варта1

Як повідомив начальник сектору зв’язків зі ЗМІ Головного управління ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев, станом на 7:40 год. понеділка, 30 травня, загоряння на території сміттєзвалища в с. Великі Грибовичі Жовківського району ліквідовано.

«До ліквідації займання від ДСНС залучались 62 рятувальники та 15 одиниць спецтехніки, від комунальних підприємств м. Львова 12 одиниць техніки», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, поблизу Львова понад дві доби горіло Грибовицьке сміттєзвалище. Уперше про пожежу на сміттєзвалищі в Грибовичах повідомили свідки у Facebook ще близько 23 години в суботу, 28 травня. Основні версії – загоряння через високу температуру повітря або через залишений недопалок.

Додамо, що Грибовцьке сміттєзвалище, розташоване біля сіл Грибовичі та Малехів, діє понад 55 років. Його кілька разів хотіли закрити, проте воно досі діє через відсутність ділянки під новий полігон для відходів.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!